Harrie en Shannon wonen ondertussen al 4 jaar in hun huis in Arnhem. Ze hebben het goed naar hun zin maar al sinds de verhuizing is de bijkeuken niet betegeld. Dit is een doorn In het oog van Shannon. Keer op keer heeft ze het met Harrie hierover. Harrie heeft niet zoveel zin in deze klus, maar hij snapt ook wel dat hij dit niet eindeloos kan rekken. Super breed hebben ze het niet dus even een tegelzetter inhuren is eigenlijk buiten budget.

En nu aan de slag!

Op een morgen zegt Shannon tegen Harrie dat het mooi geweest is: “ik wil dat het vóór het eind van de maand geregeld is, anders zwaait er wat!”

“Ok, ok”, zegt Harrie, “ik zal m’n best doen…”

Die zaterdag trekt ‘ie z’n kluskleding aan en gaat naar de Gamma. Bij de ingang staat een foldermolen. En ja: gelukkig zit er óók een folder in Hoe tegel je een muur? Hij pakt de folder eruit en leest wat hij nodig heeft. Hij loopt met zijn karretje door de Gamma en verzamelt alle spulletjes. Van tegels tot tegellijm en een tegelsnijder, alles wat hij nodig heeft, hebben ze in huis.

Wat was het resultaat?

Thuis aangekomen gaat Harrie direct aan de slag. De bijkeuken was al leeggehaald dus ging hij direct aan de gang met het aanbrengen van de tegellijm. Met enthousiasme en veel inzet begon hij te tegelen. Toen het begon te schemeren was Harrie klaar! Trots keek hij naar de betegelde muur. Shannon maakte een soepje in de keuken toen Harrie binnenkwam en haar trots vroeg te komen kijken naar het resultaat. Ze liep mee en zag wat het geworden was.

Ze keek beteuterd. “Nou, Harrie, je hebt vast je best gedaan maar recht is anders. Het lijkt wel een mozaïek! Sorry hoor, maar dit kan echt niet! Ik denk dat het verstandig is dat je het direct weer van de muur haalt, nu de lijn nog niet droog is. Misschien moet je toch maar een tegelzetter bellen, want ik denk dat het je niet gaat lukken de tegels er strak in te krijgen.”

Toch maar opnieuw…

Harry was zeer teleurgesteld maar moest inderdaad toegeven dat het er niet geweldig uitzag. Hij besloot inderdaad de tegels maar weer van de muur te halen en Gerrit te bellen. Hij kent hem van de bowling. Hij is professioneel tegelzetter en kan hij een mooi prijsje voor hem kunnen maken.

Wanneer kies je voor een professional?

Kijk, in heel veel bedrijfstakken kun je zelf aan de slag als amateur. En ja, het is natuurlijk logisch dat dit niet altijd hetzelfde effect of dezelfde kwaliteit heeft, dan wanneer het door professionals is gedaan.

Voor het internet geld dit even zo. Ondertussen kan iedereen met eenvoudige tools een website bouwen kan iedereen er teksten opzetten. Wat foto’s maken met de smartphone en die erbij plaatsen en klaar zijn we. Uiteraard zijn er voorbeelden, waarbij zo'n website zeer succesvol is geworden. Maar In het algemeen zullen dit soort websites weinig bijdrage aan het behalen van doelstellingen voor het bedrijf.

Interessant is, dat wij soms klanten hebben, die in een bepaalde branche of niche werkzaam zijn, waarbij de websites van hun online concurrenten er veelal zo uitzien! Dan kost het ons weinig moeite om met een professioneel gebouwde website, goed geoptimaliseerde content en enkele sterke call to actions in goedwerkende acquisitie machine op te leveren.

Doe de check: Website Impact Monitor

Om daar snel inzicht in te krijgen voor jouw website in jouw branche, zou je eens kunnen kijken naar onze Website Impact Monitor. Het zou zonde zijn als je op een relatief eenvoudige manier aan extra contacten en leads kan komen, door even wat meer aandacht te schenken en je website en de content daarop. Wij zouden het superleuk vinden hierover met je te sparren.

Bekijk ook andere artikelen

>