Consultancy

Online marketing consultant inhuren

Je wil online groeien, maar hebt de expertise om dit te realiseren niet in huis? Huur dan de expertise van Internet Marketeers in! Sinds 2004 bouwen wij voor bedrijven aan hun online resultaten.

Advies en uitvoering

Wat ons onderscheidt is dat we niet alleen advies geven, maar ook mee willen werken aan de uitvoering of implementatie van het plan, als je dat ook wenst!

Enerzijds weet je zeker dat het gaat worden uitgevoerd en op de manier die we adviseerden en anderzijds helpen we mee resultaten te bereiken.

Consultancy


Compacte inzet

Je hebt een concreet probleem of vraagstuk en hebt alleen advies nodig? Dan huur je ons in voor een aantal uren, heel eenvoudig.

Uitgebreide inzet

Is een strategie nodig? Hoe je je online wil positioneren en welke content daarbij hoort? Tot en met de realisatie van de content en ook de bouw van de website zou je dan volledig bij ons kunnen neerleggen. Ook als je de website niet door Internet Marketeers wil laten bouwen, kunnen we je helpen in de leveranciersselectie en het aansturen van de bouw van de site.

Periodieke inzet

Je hebt wel internet expertise nodig, maar je wil er niet een persoon voor op de loonlijst? Begrijpen we. Hoe stuur je zo iemand aan en blijft het uitdagend vinden? Welke ontwikkel mogelijkheden heeft zo iemand binnen je bedrijf in dit vakgebied? We hebben klanten die het regelmatig hebben geprobeerd en kwamen toch steeds weer terug bij ons.

Het kunnen specifieke taken zijn die je wil uitbesteden of, wat ook vaak voorkomt, een vast aantal uren per week of maand. Passend bij wat nodig is doen we een voorstel.

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen met  Online marketing consultancy?

Je kan altijd bellen of chatten of laat hieronder een berichtje achter en we nemen snel contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.

>
Begin met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?