Internet Marketeers is een netwerk van internet marketing specialisten, seo specialisten, tekstschrijver, copy writers, designers, professionele website bouwers en internet strategen.

Sinds 2004 zijn deze internet marketeers met elkaar actief!

Filosofie van Internet Marketeers

Regelmatig komen bedrijven bij ons met de vraag: "We willen een nieuwe website..." en krijgen van mij vragen als "is deze stuk of zo?". Essentie achter deze vragen is of ze serieus resultaten willen behalen met de website of eigenlijk op zoek zijn naar een nieuwe vormgeving. En daar ga je niet per sé wél resultaten behalen! Dan beginnen we eerst daarmee: Als je website meer kost dan dat 'ie oplevert, is dat de eerste stap. Wij gaan meehelpen je site een onderdeel te laten zijn van het acquisitie proces.

Behoud je onafhankelijkheid

Onze stelling: Bij 95% van de websites is het niet nodig dat je afhankelijk bent of veroordeeld bent tot je leverancier (de webbouwer). Met dit principe als uitgangspunt bouwen wij websites voor onze klanten en geven ze de garantie als het ons weer gelukt is te bouwen zónder afhankelijk te zijn van Internet Marketeers of een van onze partners. Het geeft onze klanten niet alleen het gevoel dat zij 'in control' zijn maar ze zijn het ook echt!

Onze vaste partners

Wij kiezen onze business partners zorgvuldig!

 • Met Value Proof (voorheen WSI Webexperts) werken wij sinds 2007 samen
 • Met Result InternetMarketing sinds 2014
 • Sinds 2014 zijn wij Entreprise Partner van Thrive Themes, ondertussen uitgegroeid tot een top 3 Content Builder voor WordPress, met name met conversie gerichte tools om leads via de website binnen te halen
 • Sinds 2014 zijn wij aangesloten bij Siteground en hosten al onze project in diverse cloud omgevingen bij Siteground
 • Met Sow Media hebben we vanaf 2016 diverse projecten gedaan
 • Thomas Maakt Websites Beter is partner sinds 2017
 • Sinds medio 2018 werken we ook zeer intensief samen met U-Town
 • E-software Solutions is sinds eind 2019 onze partner voor de meest complexe ontwikkelingen in sites alsook voor de bouw van apps
 • B-Analyzed is sinds 2019 partner op het gebied van Linkbuilding en Artikelmarketing
 • Interly bouwt sinds 2020 ook voor ons. Jong, snel, dynamisch bedrijf met goede front-end en back-end developers
 • Sinds 2023 zijn wij partner van LeadBot, een tool om eenvoudig contacten te leggen en leads te generen via een robot, rechtsonder op de website. Eenvoudig op maat te bouwen, met evt. verschillende bots op verschillende pagina's
Thrive themes medium
SiteGround
Leadbot Badge Official Partner

Van websites bouwen naar online resultaat

In de loop der jaren hebben wij honderden websites gebouwd en dat doen we nog steeds. We merkten echter dat de meeste bedrijven, nadat de website is opgeleverd niet de resultaten bereiken, waar de website eigenlijk voor bedoeld was!

Vervolgens zijn wij ons meer gaan richten op het ondersteunen van bedrijven met het behalen van resultaat met de online activiteiten.

Content is en blijft KING

Kijk naar je website en vraag je af: staat er content op, die écht nuttig is voor iemand? Als je bij veel pagina's twijfelt, waarom zou Google je dan moeten waarderen met goede posities in de zoekmachines. De informatie moet nuttig zijn, educatief zijn, aanvullend, nieuwswaardig etc. Wij helpen bedrijven goede content te maken of nemen het zelfs uit handen!

Zoekmachine optimalisatie is NOODZAKELIJK

Wat anderen ook erover vertellen, het is nog steeds noodzakelijk dat je je website en je content optimaliseert. Doe je dit goed, dan kun je mogelijk al concurrenten verslaan.

Maar nog veel belangrijker is, dat je inkomende links krijgt van andere websites naar jouw website. Dit is het vervelendste en minst goed toegepast door de meeste bedrijven. Hier blinken wij in uit en hebben hier waardevolle samenwerking met veel websites, ook internationaal! Wij zorgen voor de broodnodige inkomende links! Dit leidt tot betere posities in Google en je behoudt ze lange tijd (afhankelijk van de concurrentie natuurlijk).

Uiteindelijk doel: Contacten, prospects, verkoop

Leuk, al die bezoekers op je site, maar het gaat uiteindelijk om wat het oplevert! Het gaat uiteindelijk om je website waar de doelen worden gerealiseerd. Dat neemt niet weg, dat we sites als FaceBook, LinkedIn en noem maar op gebruiken, maar je MOET een sterke home-base hebben! Daar ben je volledig "in control".

Monitoren en rapporteren

Het is essentieel dat je vinger aan de pols houdt: hoe gaat het met de posities voor de belangrijkste zoekwoorden in Google? Hoe gaat het met de bezoekers op de website en wat doen de bezoekers daar? En hoe gaat het met je belangrijkste concurrenten? Kortom: Je hebt enkele KPI's (Key Performance Indicators) nodig, waar je op gerapporteerd wil worden en wil sturen.

Internet Marketeers geeft ze je. Iedere week of iedere maand, precies wat past bij de dynamiek van jouw bedrijf online!

Heb je behoefte aan een gesprek, wat Internet Marketeers voor jouw bedrijf kan doen?

Misschien wil je eerst nog enkele resultaten zien, of vind je het de moeite van een gesprek waard?

We nemen in ieder geval bij het eerste gesprek geheel vrijblijvend een Website Impact Monitor van je site mee! Ook al gaan we geen zaken doen, jij hebt hier al echt iets aan!

Wij denken bij alles vanuit toegevoegde waarde en zo proberen we je daar iets van te ervaren.

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in, jouw eerste stap naar online succes!

>