DOE MEE

Begin juli j.l. hebben we bij elkaar gezeten met een man of 10. We hebben onder andere gesproken over de identiteit van in2improvement. 


Wat we willen bereiken is dat associaties alsook klanten direct enthousiast worden om te gaan werken met i2i. Dat is gevoel, warmte, passie, noem maar op. Geen rationele dingen dus. Ookwel de WHY (Simon Synek - Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XNqKZybIdv4 en https://www.youtube.com/watch?v=qp0HIF3SfI4&t=366s)


We willen voor in2improvement in één slag visie, missie, strategie en de WHY-HOW-WHAT neerzetten!


in2improvement is een beetje van ons allemaal en daarom willen we jullie er ook graag bij betrekken. Je hoeft natuurlijk niet mee te doen, dat is jouw keuze en not hard feelings about that!


Op basis van de sessie met Tom en jullie input op onderstaande vragen gaat het kernteam het definitief maken en met jullie delen. Het ultieme doel ervan is dus dat je er enthousiast van wordt, omdat het bij je past en jij je er  graag mee associeert en blij bent dat je één van de i2i-associaties bent!


Wat we je nu willen vragen is onderstaande vragen in te vullen. Dat is voor ons een eerste input om de fysieke sessie mee vorm te gaan geven.


in2improvement

WAT IS DE BEDOELING

De uiteindelijke resultaten van iedereen willen we graag verzamelen, ook om te kijken of er gemeenschappelijke delers inzitten, die ook op een of andere manier in de WHY van in2improvement zitten. Dan is het al bijna logisch dat er een match was, nietwaar?


We willen in een fysieke bijeenkomst met het kernteam de WHY vaststellen.


Het idee is dat Tom Zoethout met het kernteam aan de slag gaat.

DE VRAGEN

We zijn graag dat je onderstaande vragen invult. We willen in enkele korte slagen komen tot het eindresultaat. De deadline voor het invullen van de vragen is 22 juli 2020. Kort daarna worden alle bijdragen verwerkt door het kernteam.


  • Wat zie je gebeuren welk wat voor soort bedrijven en wat vind je daarvan? Hou het kort. Probeer in 1 alinea je te focussen op de kern.
  • Wat zou je daar dan aan willen bijdragen, of veranderen? Hou het kort. Probeer in 1 alinea je te focussen op de kern.
  • Hoe doe je dat? Met wie, op welke manier? Hou het kort. Probeer in 1 alinea je te focussen op de kern.
  • Is er nog iets dat je ons zou willen meegeven?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>