Klantcases

Wat klanten over ons zeggen

Margreet Roels

Margreet Roels - Financial Coach

De mensen die je moet hebben voor een nieuwe website

Ik was toe aan een nieuwe website en via via ben ik bij Internet Marketeers terechtgekomen.
Wat ben ik blij dat ik hen heb leren kennen. Met name Tom Zoethout, wat een fijne en vakkundige man!
Vanaf het 1e moment verliep de communicatie tussen Tom en mij relaxt waardoor ik meteen het volste vertrouwen in hem had.
Voor én achter de schermen heeft hij alles voor mij geregeld en het resultaat mag er zijn; een prachtige website met veel mogelijkheden. En wat ik heel fijn vind, is dat Tom goed heeft aangevoeld wie ik ben en wat mij drijft en dat zie je terug op mijn site.

Tom Zoethout van Internet Marketeers is dé man die je moet hebben als je toe bent aan een nieuwe website!

Bert van Heerde

Uipkes Houten Vloeren

5 succesvolle website projecten

Via een collega kennisgemaakt met Tom Zoethout van Internet Marketeers voor de ontwikkeling van diverse WordPress sites op korte termijn. Dit resulteerde in 5 succesvolle projecten, waarbij ik Tom heb leren kennen als iemand die helder communiceert, goed is in projectmanagement en levert wat hij belooft. Hij zet net dat stapje extra voor zijn klanten en reageert snel op vragen of zaken die aangepast moeten worden. Een fijne samenwerkingspartner die uitstekend werk levert met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Michael Voeten

Staan of Zitten

Website werkt fantastisch

Wij hebben Tom ingeschakeld bij de bouw van een website voor een nieuw concept (Werken in Stilte). Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. De toolset die Tom gebruikt bij het bouwen van websites (Thrive) werkt fantastisch. Een goede website bouwen is één ding, maar een goede website bouwen die ook nog eens eenvoudig aan te passen/onderhouden is door een eindgebruiker is top.

Na een intake waar we samen met Tom de wensen voor de nieuwe site hebben besproken, heeft hij de basis voor de website in snel tempo op kunnen zetten. Doordat we bij de intake al grotendeels de structuur hadden besproken (op basis van een zoekwoorden onderzoek dat hij vooraf voor ons heeft uitgevoerd), was de basis direct voldoende voor ons om te vullen met content. Toen er enige body was heeft Tom samen met ons de laatste design punten opgepakt.

Positief opgevallen in de samenwerking: Tom behoedt je voor valkuilen en zorgt ervoor dat het resultaat goed gevonden wordt in zoekmachines. "Nee" is geen antwoord, maar een startpunt voor "ga ik voor je uitzoeken". Ook bij technische vragen over hosting etc. weet Tom raad.

10/10 zullen we Internet Marketeers aanbevelen voor het bouwen van websites.

Hester Ulehake

A&R Advocaten

Ingewikkelde materie makkelijk uitgelegd

Tom heeft onze website geanalyseerd en ons goede tips gegeven! Hij kan op een prettige manier ingewikkelde materie makkelijk uitleggen.

Helena de Jong

Soeverein Leiderschap

Vormgeving en technische bouw heel goed

Met al mijn vragen, wensen en verlangens voor een goede website kwam ik bij Tom Zoethout van Internet Marketeers terecht. Meestal kwam ik bij websitebouwers tegen die of goed konden bouwen maar geen mooie vormgeving of andersom met alle gevolgen van dien. Tom kan beide heel goed! Hij begreep haarfijn wat ik bedoelde en kon dat goed vertalen naar de site toe. Hij dacht mee, had goede ideeën of oplossingen.

Aan alles is gedacht, van veiligheid naar goed beeldmateriaal en alles wat daartussen zat. De site is snel, logisch opgebouwd, ziet er heel professioneel uit en alles werkt! Ik kan Tom van harte aanbevelen als je een werkelijk mooi uitziende en goed werkende site wenst! Dank je wel Tom!

Daniëlla de Laat

Faltolan

Inmiddels 2 websites

Heel tevreden over Tom Zoethout van Internet Marketeers. Hij denkt met je mee, neemt zelf initiatief en weet op duidelijke wijze te communiceren. Heb inmiddels twee websites door hem laten maken en ook de hosting wordt netjes verzorgd. Aanrader.

Roy Verheul

Ruimer Wonen

Verrassende oplossingen

"Zo wordt je website je beste verkoper". Dat is de naam van zijn boek en Tom helpt je dit te bereiken! Met professionele en gestructureerde begeleiding van een proces waarbij nog wel eens iets tussendoor veranderd, geeft Tom alle aandacht die nodig is. Flexibel en 'to the point' waarbij hij jou alle mogelijkheden laat zien en met verrassende oplossingen komt! Bedankt voor de fijne samenwerking Tom!

Saskia Gooren

Jouw Huidzorg

Professionele website

Ik liep vast met het onderhouden van mijn website. Toen ik kennis maakte met Tom gaf hij me direct inzicht in de performance van mijn website.
In duidelijke taal werd me uitgelegd wat er mogelijk was.


Tom heeft kennis van zaken en heeft me ontzettend goed geholpen weer zelf de mogelijkheden te zien voor mijn website. Ik kreeg weer zin zelf content te plaatsen. Langzaam bouwen we verder aan zichtbaarheid! Ik ben zeer content met deze hulp en zie het aanpassen van mijn website weer als een leuk karwei.

Een aanrader, kundig, betrouwbaar en met duidelijke instructiefilmpjes heb ik een videobibliotheekje voor als ik een klein beetje hulp nodig heb. Na het aha moment is het eenvoudig zelf weer verder te bouwen.

Boek 'Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0'

Overigens het boek “maak van je website je beste verkoper is een aanrader”. Ik las het ademloos in 1 dag uit en gaf me eureka’s. Ik ben als ondernemer ontzorgd. Kortom gewoon doen die website impact monitor, mijn website is naar hoger plan getild.

Rob Pauel

De Loop van Leidsche Rijn

Uitnodigende website

Voor ons evenement ‘De Loop van Leidsche Rijn’ hadden we de behoefte aan een meer overzichtelijker en uitnodigende website om zo meer deelnemers aan te trekken.

Het eerste ontwerp van Tom van Internet Marketeers was meteen raak en na wat fine tuning hebben we nu een mooi website! Het was voor ons ook belangrijk dat we zelfstandig de site kunnen beheren wat we nu na, zijn goede instructies en video’s , vol vertrouwen zelf aandurven.

Victor Wagemakers

WagemakersKoffie

Inzicht in wat niet goed is en concrete oplossingen

De Website Impact monitor is een perfecte oplossing voor je website als je iemand zoekt die je website een boost kan geven ook in Google bel dan met Tom.

Hilma Bosma

Eigenaar Hilmax

Klantreis heel scherp in beeld!

Vanmiddag goede informatie opgedaan tijdens de sessie Impact monitor. Tom heeft mijn bestaande website gemonitord en de vinger op de plekken ter verbetering gelegd. Ook hebben we gekeken naar waar staat Hilmax nu en waar willen we naar toe. Tom heeft de klantreis die nodig is scherp, ik had het zelf niet zo goed kunnen bedenken. 2023 beter zichtbaar meer impact en rust over de techniek. Dank Tom!

Esther van der Lelie

Esther Communiceert

Storytelling met verhalen die 'blijven hangen'

Ik heb 'Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0' gelezen.

Als je snel en gemakkelijk wil lezen hoe je resultaten met je website kunt behalen, dan raad ik je het boek van Tom Zoethout van Internet Marketeers aan.

Op eenvoudige en overzichtelijke wijze legt hij in tekst en illustraties uit wat wel en niet werkt om met jouw site doelen te bereiken.
Geen theoretisch marketingboek maar één vol metaforen. Middels storytelling schetst Tom situaties die je meteen herkent en die ‘blijven hangen.’

Of je nu een marketeer, ondernemer of medewerker bent die niet dagelijks met online marketing bezig is, na het lezen van het boek weet je dat en hoe je met een website conversie kunt behalen. Het wordt iedere lezer duidelijk dat een website meer is dan alleen een mooi online visitekaartje, dat je er met de juiste inhoud en interactie veel meer business uit kunt halen. En wie wil nu niet meer leads krijgen? 

Priscilla Tossijn

Virtual Organized - HR Services

Heerlijk boek, alsof je Tom hoort praten

Ik heb in één ruk, in vier uurtjes, het boek 'Zo Wordt Je Webiste Je Beste Verkoper 4.0'  uitgelezen. Het is alsof je Tom zelf hoort praten! Ik ben direct voor onze nieuwe website aan de slag gegaan en heb strikte keuzes gemaakt om zoveel mogelijk focus aan te brengen. Vervolgens zijn we met de eerste concept teksten aan de slag gegaan. Dit boek heeft ons enorm geholpen!

Karin Kamman

Theesommelier

Wat een geweldig cadeau

Tom Zoethout analyseerde mijn website met de Website Impact Monitor en gaf hierover een bijzonder heldere uitleg. In een uur tijd werd mij veel duidelijk en kreeg ik heel veel tips en adviezen om mijn website beter vindbaar te krijgen. Ik kan Tom en zijn bedrijf Internet Marketeers aan iedereen warm aanbevelen! Lees ook zeker zijn boek 'Zo wordt je website je beste verkoper 4.0'!

Eugène Kuisch

Business Coach - U Town

Veel inzicht

Voor mijn klanten, die echt aan de slag willen met hun website sturen we ze door naar Internet Marketeers om een Website Impact Monitor te maken. Het geeft superveel belangrijke inzichten. Onze klanten zijn altijd blij dat ze dit cadeau mochten ontvangen. 

Monika Knottnerus

Prezz - Videoproductiehuis

Fijne methode om snel hoogwaardige artikelen te schrijven

Een ontzettend leuke en leerzame workshop, 'Artikelen met Impact'.

Laatst moest ik een aantal artikelen maken voor mijn eigen website en begon op de 'gewone' manier te schrijven. Dat schoot niet op.

Toen bedacht ik me het met de methode uit Artikelen met Impact te doen. Dat ging echt veel makkelijker. Het is ongelooflijk, maar het is echt een super waardevolle methode.

Ielse Lohuis

PKM Advies Metaal

Artikelen met impact: Schrijven is weer leuk

Wij zijn adviseurs op technisch gebied. Wij hadden niet verwacht dat we óók op de manier van 'Artikelen met Impact' zó snel content konden maken. En ook nog eens heel leuk om te doen!

Jan-Willem Visser

Sow Media

We geven dit boek aan onze klanten

Tom helpt je met dit boek je website als verkoper in te zetten. Hier gebruikt hij aansprekende en duidelijke voorbeelden voor. Als eigenaar van een WordPress bureau vond ik de inhoud zo relevant dat wij dit boek voortaan weggeven aan onze klanten. Met de hoop dat zij de adviezen ter harte nemen, omdat ze werken.  Oftewel laat je website voor je werken, help anderen en boek mooie resultaten.

Arjan van Dooren

BrainstormXL

Boek vol tips en goede voorbeelden

'Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0' is een helder en vlot leesbaar boek over hoe je een goede content voor je website bouwt.  Tom Zoethout maakt ook meteen duidelijk wat ‘goed’  is: een website die voor je verkoopt!  In begrijpelijke taal geschreven en duidelijk uitgelegd, ook geschikt voor mensen die niet dagelijks met websitebouw of marketing bezig zijn. Binnen een uur of twee heb je het doorgelezen en denk je al in ‘tonijnen’, ‘twee uur 's nachts’ momenten en begrijp je wat nodig is om een website voor je te laten werken. Eigenlijk ook onmisbaar bij het schrijven van teksten voor je website want het zit vol tips, goede voorbeelden en helpt bij het aanbrengen van structuur. Kortom een aanrader en het heeft mij echt geholpen bij het maken van onze eigen website.

Eugène Kuisch

Business Coach

U Town

Heb je een DIVA? Weet je wat je Tonijn is? Besef je wel dat je website niet vóór jouw is?

Tom geeft je focus en veel nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen!

Monika Knottnerus

Prezz Videoproductiehuis

Dit boek is een aanrader

Het boek 'Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0' leest als een roman, maar eentje waar je veel van leert!

Een fantastisch boek door een fantastische expert. Een grote aanrader!

Denise van den IJssel

Van den IJssel Financieel Advies

Heerlijk boek om te lezen!

Heerlijk boek om te lezen. Puzzelstukjes vallen op z'n plaats. Heldere teksten en aansprekende voorbeelden maken dat ik weer met andere ogen naar mijn eigen website ga kijken. Dit boek inspireert en motiveert. Een echte aanrader voor wie met zijn website aan de slag wil gaan.

We hebben ervoor gekozen enkele voorbeelden van klantcases op te nemen uit uiteenlopende branches en verschillend van omvang.

Probleem: "Wij willen gevonden worden op duurzame koffie, passend bij ons imago en wij willen gevonden worden op espresso koffie en koffie in de horeca en op het werk. Om het marktaandeel in dat segment te vergroten."

Uitdaging: De concurrentie is bijzonder groot in dit segment, dus vergt een speciale aanpak!

Resultaat: Met 9 van de 10 zoektermen na 7 maanden voortdurend op de eerste pagina in Google.

Koffiebrander

Probleem: "We worden niet goed gevonden op de 2 belangrijkste termen: 'Yacht Transport' en 'Yacht Shipping' en wij willen meer quote aanvragen via de site."

Uitdaging: Google.com is bijzonder groot en ondanks een specifieke niche is de concurrentie sterk.

Resultaat: Met de gewenste zoekwoorden nog vele anderen maand in maand uit in de top 5. De quote aanvragen zijn van enkele 10-tallen per maand naar enkele 100-tallen gegroeid.

Botentransport wereldwijd

Probleem: "Alleen in de herfst- en wintermaanden wordt de site redelijk bezocht (1.000 bezoekers/maand)"

Uitdaging: Kunnen er meer bezoekers worden getrokken door het jaar heen, zodat mensen ook in het voorjaar en zomer het product kopen bij drogisten?

Resultaat: Het aantal bezoekers is met 800% gemiddeld per maand gegroeid, met een toenemende vraag naar het product.

Product tegen hoesten en slijm

Probleem: "Hoe kan het aantal boekingen voor hotelkamers worden verhoogd?"

Uitdaging: De conversies moesten stijgen, maar ook was er ruimte om meer bezoekers te trekken.

Resultaat: Het aantal bezoeken aan de homepagina van de site steeg enorm naar 275.000 pagina weergaves en het aantal boekingen steeg met meer dan 300%!

Europese Hotelketen 

Probleem: "We worden niet goed gevonden op burn-out gerelateerde zoekwoorden en we krijgen nauwelijks klanten uit de websites."

Uitdaging: De concurrentie is groot en het is bijzonder moeilijk je te
onderscheiden t.o.v. de concurrentie.


Resultaat: Al 2 jaar maand in maand maand uit in de top posities op de belangrijkste zoekwoorden in Google. Er is een continue stroom aan
inschrijvingen voor trainingen en aanvragen voor individuele coaching.

Italiaanse Faramceut

Probleem: "We willen minimaal 10 scheidingszaken per maand hebben via een specifieke website. In de eerste fase via adverteren met Google Ads."

Uitdaging: Binnen 3 maanden moest het succesvol zijn en er was nog niet bekend hoeveel offerteaanvragen zouden leiden tot een zaak, dus: hoe hoog moet het aantal conversies naar offerteaanvragen zijn op de site.

Resultaat: Maand 1 5 aanvragen, maand 2 42 aanvragen en maand 3 53 aanvragen! Hieruit werden meer dan 10 zaken gerealiseerd!

Advocaten kantoor

Wij zijn trots op onze klantenlijst en willen niemand te kort doen, maar we noemen klanten die voor ons een speciale betekenis hebben. Was het in het ene geval de uitdaging, in het andere geval de uitzonderlijke resultaten of bijzondere ervaringen.

Alle klanten zijn voor ons een belangrijk onderdeel geweest om op internet Marketing gebied, Content Marketing en Conversies ons te ontwikkelen tot het niveau dat we tot nu toe hebben bereikt.

AAMU Museum
AB Administratieve Diensten
ABBB
Actavis 
ADF Stichting
Advocare
Alcochem Management
ALK
Ander Huis
Anker & Kompas
APAC Airconditioning BV
Apptime
Arman Bettonville
ASD Bunnik
Asian Production Outsourcing B.V.
Astra Zeneca
Athletic
Autobedrijf Hassing
BabyMax
Bartels Consultancy
Battermann Cybersecurity
Bavico
BCN
Bekkering Fiscaal & Juridisch Advies
Bel Ada
Bestuurskundig Adviesbureau
Bevolkingsdaling
Beyond Limits
BizzClips
Bluepond
Bonnier & Veraa Financieel Adviseurs BV Bramer Web & Organisatie / WSI
Bruinsma Hydrocultuur
Business Bootcamp
C.M.T. Norda
Cader
Chiesi Pharmaceuticals B.V.
Clarenz
Cloud Contact
Cleannovation
Color Glo Nederland
Color Glo België
Convatec
Cordstrap
Correct Advies
Credit Agricole
CryoConcepts LP
Cryomega
Cryoxperts
Daily Déli
Darboven
De Beste Webwinkel
De Evenaar Yachting
De Kroon Facilitaire Diensten
De Leerstraat
De Loop van Leidsche Rijn
De SportCompagnie
DeWIM
De Wereld Delen
DeMIX Fitness
DM Werkt
DynaHouse
Edutax
Edyno B.V.
Emilia Vancini
Energie Keurmerk Wonen
Ergogoals
Essence Trainingen
ExtraMile Academy
Eurotec
Faltolan
Fatco
Financieel Dossier
Findio
Flexfront B.V.
Galama Advocaten en Procureurs
Garagedeur Specialist
Gastouderbureau via Kim
Global Select
Golfbaan Welderen
GO Productions
GO Telecom
GPI
GSK
Guitars.nl
Hartmann
Hatenboer Yachting
Het Arsenaal
Het Kookpaviljoen
Hekkelman Advocaten & Notarissen
Hirschmann
HRMaatwerk
Hulshof TCP
Iddink
In het Poppenhuis
InterBank
Invest Mobile Cooling
Iriginals
Isolectra
Itis
Janssen Cilag
Jeanine van Barneveld Mgt Ondersteuning
Jorkootch
Jouw Huidzorg
JvB Management Ondersteuning
Kager-159 Works
Kager Loopbaancoaching
Kempen O.G. Vastgoedbeheer B.V.
Kelstream
Kersten Retail B.V.
Kidsrights
Klare Tekst
Klinkers Public Policy Consultants
Kosterman Hypotheken
Kredietdesk
Kunsthandel Peter Pappot
KvK Utrecht

Le Brasseur
LeidscheRijnSportief
Lida de Zeeuw
Lighthouse Professionals
Lydia Schotema
Margreet Roels
Marjolijn Tenge Fotografie
Matchprofs
MCN People
Meda Pharma
Medice Thuis met ADHD
Meeting Partner
Menkveld & Kouwenaar Advocaten
M. I. Delight
MK Moordrecht
Mo Barnes
MP Interieur
Museum IJsselstein
Netwerk Woning Investeringen
New Life University
Napoleon Grills
Nationale Waarborg B.V.
NH-Hotels
NL Kenniscentrum Angst en Depressie
Nieuwegeinse Golfclub
Nieuwe Zakelijkheid
Nijssen Advocatuur
Nomadis
Nova Invicta
Novio Interior Solutions BV
Novo Nordisk B.V.
NSPOH
Nucletron
NxtPharma
Onlinescheiden.nu
On Top Events
Open Circles
Oudshoorn BV
Paard en Perspectief
Paralax
Partera
Partner Matters
Paul Kager
Pegamento
Perficio Adviseurs B.V.
PKM Advies Metaal
ProBalans
Proef IJsselstein
Projectadministratie
Pulse
Raadsleden.nl
Rabobank Utrecht e.o.
Reanimatie Stichting IJsselstein
RegioIsolatie.nl
Remtech Nederland B.V.
Respect Beheer & Mgt B.V.
Result Internet Marketing
Rhonda Spates
Riedex
Ries Meertens
RSH ICT Management
Rynaerde talentontwikkeling
Robberts Guitars
Rode Wolk
Safety Dashboard
Scanton
Sevenstar Yacht Transport B.V.
Shire
Siebert Group Nederland
Simon Crown B.V.
Sims Recycling Solutions
Snurken.net
Steltix Nederland BV
Stichting Correct Advies
Stichting Correct Pensioen
Stichting Gitaar
Stichting Partera
Stichting Sociaal Fonds Bakkersbedrijf
Stichting Yselvaert
Takeda Nederland BV
Talox
Taxateur Academie
Tele 2
TEVA
The Mondial
Thebe
ThinkTank Utrecht
Tradeware
U-Town
Uipkes Houten Vloeren
Uit In IJsselstein
Uni-Site Nederland BV
Vaker Champagne
Van den IJssel Financieel Advies
Van Vulpen Metaal
Van Wijk Holding
Value Proof
Vereniging ThinkTank
Verheijden Consult
Verstandige Beleggers
Vervoerenzo
VIDEOCASE
Vita BHV
VMR Partners
VVD IJsselstein
Werken In Stilte
Wit Administratieve Diensten
WSI Webexperts
World Guitar Centre
IJsselstreek Zakelijk 
Yanmar Benelux
Zambon

 

>