3 Onmisbare Tools Voor Relevante Content

​​​​Waar jouw doelgroep ​​met smart op zit te wachten!

Download dit e-book en maak het verschil

Op veel sites staat nog steeds weinig relevante content. Ga maar na: hoe vaak kom je op een pagina via Google en dat je teleurgesteld wordt van de matige en nutteloze informatie op een pagina? Op veel sites staat alleen maar informatie om te zenden: WIJ, WIJ, WIJ.  Er staat dus geen relevante content.Wat is relevante content?


Relevante content is informatie in de vorm van tekst, video en afbeeldingen waar je doelgroep met smart op zit te wachten. Ze hebben dus ECHT behoefte aan de informatie die jij ze kunt bieden en zoeken er proactief na, bijvoorbeeld via Google.


Relevante content


Maar waar haal je de inspiratie vandaan

Precies om deze reden hebben we dit e-book samengesteld.  Iedereen, ook wij, hebben soms extra inspiratie nodig. En de bronnen in dit e-book gebruiken we zelf dus ook. 


Dus wil je bezoeker van je site informatie aanbieden waar ze om zitten te springen, dan moet je dit e-book even downloaden!   


Want als je waardevolle informatie voor ze hebt, zijn ze bereid hun contactgegevens achter te laten, te beginnen met hun e-mailadres. Daarna kun je het contact verder uitbouwen. Met die waardevolle informatie bouw je vertrouwen op en versterk je expertpositie.  En is het vertrouwen al voldoende, dan zijn ze bereid hun gegevens achter te laten in ruil voor wat je voor ze hebt.Nu Jij: Ontdek Welke Content Jouw Doelgroep Online ZoektDe 3 tools...

Nu je het bovenstaande voorbeeld hebt gelezen denk je misschien "oké helder, maar hoe kom ik dan te weten welke woorden en zinnen MIJN doelgroep online intypt?"


Dat vertellen we je graag in ons e-book '3 onmisbare tools voor relevante content'.


Vul de onderstaande velden in en we mailen dit waardevolle  e-book naar je.


  • Zet een vinkje
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

​Over de auteur van het e-book


Tom Zoethout, eigenaar van het online marketingbureau Internet Marketeers, heeft ruim 13 jaar ervaring in het succesvol maken van websites. Meer dan honderd bedrijven: ZZP, MKB tot zelfs multinationals heeft hij als klant of zijn klant geweest.


De 3 ​ onmisbare tools voor relevante content gebruikt Tom dagelijks voor zijn klanten. Ze zijn eenvoudig te gebruiken  en zeer waardevol als je content voor je website gaat maken. Tom vertelt je graag welke tools hij gebruikt. Vul onderstaande velden in en je ​ontvangt het e-book direct in je inbox!

Tom Zoethout

Internet Marketeer sinds 2004

Eigenaar van Internet Marketeers:

als het gaat om resultaat

>
Begin met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?