Goed dat je er bent! Bekijk onderstaande video om erachter te komen wat de belangrijkste pagina op je website is en of jij hem mist!

Om de resultaten van jouw website nog verder te verbeteren, hebben we hieronder nog twee waardevolle video's voor je neergezet! ​Maar voordat je de video's bekijkt, willen we je wijzen op het Webinar Online Power op donderdag 1 maart om 20:00 uur.

Tijdens dit webinar delen we waardevolle inzichten met je, waarmee jij er daadwerkelijk voor kunt zorgen dat je website maximaal voor jou gaat werken om leads en klanten te leveren. Om ​alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven, is het aantal plaatsen beperkt tot 100. Schrijf je dus snel in door op de onderstaande knop te drukken!

​Video 2: Wat komt je bezoeker doen?

Video 3: ​Wat moet je bezoeker doen?

​Hoe nu verder?

Veel mensen die we spreken willen na het kijken van de 3 video’s direct aan de slag gaan om hun website te verbeteren. Dat is natuurlijk hartstikke goed, want actie wordt beloont! Maar zeg eens eerlijk: als je verbeter​ingen doorvoert, dan wil je daar toch een zo hoog mogelijk rendement mee behalen?


En dat is precies waarmee wij jou gaan helpen op donderdag 1 maart om 20:00 uur. We organiseren dan het gratis webinar ‘Online Power!’​. Tijdens het webinar delen we waardevolle ​inzichten met je, waarmee jij er daadwerkelijk voor kunt zorgen dat je website maximaal voor je gaat werken om leads en klanten te leveren.


Hoe gaaf zou je dat vinden?! Een website die als digitale verkoper 24/7 voor jou gaat acquireren! Maar, om tijdens het webinar iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, is het aantal plaatsen beperkt tot 100. Reserveer dus snel jouw plek door op de onderstaande knop te drukken. Tot de 1ste! 

Gebaseerd op 14 jaar ervaring in online marketing

Wat Ga Je Leren Tijdens Het Webinar?

​Hoe je voorkomt dat je websitebezoekers binnen enkele seconden je website wegklikken

​Hoe je j​e websitebezoekers eenvoudig 'tussen de ogen kunt raken' zodat ze jouw oplossing voor hun probleem als de juiste zien

​Welke van de 3 breinen (die ieder mens heeft) de overhand heeft in het nemen van beslissingen en hoe je daar op je website op in kunt spelen

​Hoe je eenvoudig weerstand bij je websitebezoekers​ kunt wegnemen, zodat ze direct zaken met je willen doen

​Hoe je je websitebezoekers precies die acties laat nemen die jij op je website voor ogen hebt

​En nog heel veel meer. Ook gaan we de interactie met ​elkaar aan en mag je volop vragen stellen. Kortom, het wordt een leerzame en leuke avond!

​​​Over De Persoon Achter Het Webinar


​Het Webinar Online Power wordt gegeven door Tom Zoethout van het bedrijf Internet Marketeers. Tom heeft ruim 13 jaar ervaring in het succesvol maken van websites. Zo werkte hij voor GSK, Tele2 en ​Rabobank Utrecht e.o. maar ook voor het MKB en ZZP'ers.


​Ook is Tom auteur van het boek 'Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper' en geeft hij workshops bij bedrijven om het marketingpersoneel te trainen.​​

Tom Zoethout

Internet Marketeer sinds 2004

Eigenaar van Internet Marketeers:

als het gaat om resultaat

>
Begin met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?