"Ineens begreep ik wat we konden doen om contacten en leads via de site te krijgen"

Ontdek ook welke mogelijkheden je kunt benutten om van je website je beste verkoper te maken vraag direct aan:

Website Impact Monitor

Maar er is nog veel te winnen!

Staat je concurrentie op relevante zoektermen op de eerste pagina in Google en jij niet? Met wie nemen potentiële klanten dan contact op? Met onze Website Impact Monitor krijgt je de antwoorden. 

Waardevolle Analyse Voor Jou

Wij maken een krachtige Analyse. Het gaat vooral om jouw business en waar je nu kansen laat liggen. Als er op technisch vlak nog verbeterpotentieel is, bespreken we dat graag kort met je technisch beheerder of webbouwer. In ons gesprek hebben we het dus nauwelijks over techniek!

In een videocall geven we die toelichting en jij bepaalt of je een vervolgafspraak wil.

Er zijn altijd nog legio eenvoudige verbeteringen en optimalisaties mogelijk, waardoor je aantoonbaar contacten, leads of klanten krijgt via je website!

Deze verkoper werkt 24 uur per dag voor je nietwaar? Laten we 'm samen harder voor je werken!

Wij maken deze Website Impact Monitor voor je voor slecht € 249

Wat levert het je op?
  • Concrete verbeterpunten (laten) doorvoeren
  • Bewuste keuzes voor focus op doelstellingen voor je website
  • Toewerken naar concrete resultaten
Wat kost het je?
  • Een uur van je tijd voor de terugkoppeling
  • Een minuut onderstaand formulier in te vullen
  • € 249, maar die krijg je direct terug bij een vervolgopdracht!

Meer details? Bekijk deze video

Aanvraag Website Impact Monitor

Nadat je de aanvraag hebt verstuurd, gaan we z.s.m. aan de slag met jouw Website Impact Monitor. We nemen contact met je op om een afspraak in te plannen via Teams of Zoom.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen velden

Hester Ulehake

A&R Advocaten

Ingewikkelde materie makkelijk uitgelegd

Tom heeft onze website geanalyseerd en ons goede tips gegeven! Hij kan op een prettige manier ingewikkelde materie makkelijk uitleggen.

Victor Wagemakers

WagemakersKoffie

Inzicht in wat niet goed is en concrete oplossingen

De Website Impact monitor is een perfecte oplossing voor je website als je iemand zoekt die je website een boost kan geven ook in Google bel dan met Tom.

Hilma Bosma

Eigenaar Hilmax

Klantreis heel scherp in beeld!

Vanmiddag goede informatie opgedaan tijdens de sessie Impact monitor. Tom heeft mijn bestaande website gemonitord en de vinger op de plekken ter verbetering gelegd. Ook hebben we gekeken naar waar staat Hilmax nu en waar willen we naar toe. Tom heeft de klantreis die nodig is scherp, ik had het zelf niet zo goed kunnen bedenken. 2023 beter zichtbaar meer impact en rust over de techniek. Dank Tom!

Ondersteuning voor jouw online marketing

Wij doen niets liever dan bedrijven helpen met het verder verbeteren en optimaliseren van informatie op de website. Het toe werken naar de gewenste actie en samen kijken naar 'wat werkt'.

Vaak is er technisch niets mis met de website maar wordt 'ie gewoon nog niet goed gebruikt! Laat je eerst inspireren door het gesprek n.a.v. de Website Impact Monitor, daarna kijken we of er gebieden zijn waar je graag wil dat we bij helpen.

Wij zijn het type online marketeers dat zoveel mogelijk weg blijft bij de techniek, maar met herkenbare verhalen van alledag heel begrijpelijk te maken waar de verbeteringen nodig zijn om meer resultaten te behalen met de website.

Vaak beginnen we met iets kleins. Eén of twee pagina's, gewoon om te laten zien hoe we werken en of deze aanpak en resultaten je bevallen. We zetten díe onderdelen van online marketing in, waarvan we overtuigd zijn dat ze effectief zullen zijn.

>