Soms heb je van die boeken die prikkelen, je intrigeren en je bezig houden. Dát gebeurt, als je gaat lezen in Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0!

Toen we het materiaal voor de promotie van het boek maakten, werd de openingszin in de promovideo:

Je website is de enige verkoper die je niet ontslaat als 'ie niets binnenbrengt... Vreemd hè?

En het is zo ontzettend waar! Zo'n website kan zo ontzettend veel voor je bedrijf betekenen. Ja, in elke branche. Geen enkele uitgezonderd. Dat is in ieder geval mijn stellige overtuiging.

Boeklancering 25 april 19:00 uur Boekhandel Logica Benschopperstraat in IJsselstein

Het boek Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0 wordt officieel gelanceerd bij boekhandel Logica. Wethouder Economische Zaken, Eveline Schell, krijgt het eerste officiële exemplaar uitgereikt, maar niet voordat Tom Zoethout nog een korte en krachtige inleiding zal geven.

Ondernemers en belangstellenden kunnen daarna een gesigneerd exemplaar bemachtigen en netwerken met een drankje.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

"Ik probeer website eigenaren en content beheerders te laten inzien dat je een website kan zien als een mens van vlees en bloed, in plaats van een technisch ding!

 Vervolgens ga je er anders tegenaan kijken, wordt het leuker om met je site samen te werken en neemt de kans toe dat 'ie contacten en leads gaat binnen brengen", zegt Tom Zoethout tegen Peter Bekkering, journalist van het AD in Utrecht.

Vandaar ook de opening op het titelblad:

Bakken inspiratie voor hoe je je website kan leren je beste verkoper te worden.

Ja, je leest het goed. Je gaat je website wat leren ;-)
Kijk hier ook maar even naar de promovideo, die geeft al stof tot nadenken...

Er staan vele verhalen uit het dagelijkse leven in, die iedereen herkent... met aan het eind een 'twist' naar het internet. Ineens zie je wat een 'vreemd' gedrag die website vertoond, zou het een levend mens zijn, die een gesprek voert.

Hierdoor is het een heerlijk boek op te lezen, zelfs als je niet eens zelf betrokken bent bij de website van je bedrijf.

Enthousiasme

Frtis en Tom

Mensen die hebben voorgelezen, waar ik ze dankbaar voor ben, waren al zeer enthousiast over het boek. Ook het enthousiasme van Frits Mulder, eigenaar van boekhandel Logica in IJsselstein, die het direct leuk vond om de lancering bij hem in de zaak te doen, is aanstekelijk! 

Op de foto Frits Mulder en Tom Zoethout tijdens de bespreking van de boeklancering.

Hieronder zullen na de lancering diverse foto's en reacties komen.

Zo Wordt Je 4 0 stapel 900x1190 1

Boek kopen?

Je kunt hier op de site natuurlijk het boek kopen. Klik hier en ga naar de verkooppagina van Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper 4.0.

Bekijk ook andere artikelen

>