Online marketing

De basis op orde

Je eigen website is de basis, waar je alle controle over hebt. Wil je bezoekers naar je website leiden waaruit uiteindelijk contacten, leads en klanten moeten volgen, dan moet je content en Call To Action (CTA) als eerste in orde zijn. En natuurlijk een helder doel, anders heeft online marketing nog geen zin.

Strategie

Wie zijn de belangrijkste doelgroepen voor je? Waar houden zij zich op online? Wat zijn verhalen die hun zullen raken? Wat hebben we dan voor ze? En hoe helpen ze kiezen voor jou?

Dit zijn belangrijke eerste vragen, waar we samen aan gaan werken. Vervolgens gaan we op zoek naar zoekvragen die hun bezighouden en wat zijn onder andere zoekvolumes in Google.

Online marketing voor:

  • Je eigen website en bloggen
  • Social media
  • Online advereren
  • Vindbaarheid in zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie

Als content is afgestemd op waar je doelgroep behoefte aan heeft, stellen we vast welke online kanalen we succesvol kunnen inzetten.

We adviseren altijd ook zoekmachine optimalisatie! Waarom?

Op jouw website blijft je content staan op precies dezelfde plek. In tijdlijnen schuift content snel naar beneden. Je kan adverteren, maar iedere vertoning of iedere klik kost weer geld.
En als de concurrentie sterk is, kunnen deze kosten flink oplopen.

Zoekmachine optimalisatie is niet gratis, maar je hebt er in het algemeen lang plezier van: er blijven keer op keer weer bezoekers komen!

Naast de pagina te optimaliseren voor Google, zal ook de sterkte van de pagina, naar de criteria van Google, moeten verbeteren. Hiertoe schrijven we artikelen en bouwen links vanuit artikelen naar jouw pagina's. In de praktijk kunnen wij dit beter en effectiever dan dat je bedrijf hier zelf mee aan de slag gaat.

Google adverteren

Als de concurrentie heel sterk is, kun je vaak niet anders dan ook adverteren in Google en wellicht andere kanalen. Wij maken ook vaak gebruik van Google adverteren voor klanten, om pagina's te testen: Leidt de pagina tot contacten en leads? Dan is het super interessant ervoor te zorgen dat de pagina ook vindbaar wordt in Google.

Social Media

Afhankelijk van je product of dienst en je doelgroep stellen we vast op welke Socials je je doelgroep succesvol kan bereiken en wat daar voor nodig is. Om herkenbaarheid te realiseren zijn verhaallijnen nodig om op een gegeven moment de aandacht te trekken en je doelgroep naar een pagina op je website te leiden.

We kunnen ook hier advertentiecampagnes opzetten, maar anders dan in Google, is dit interruptie marketing. Ze zijn nu nergens naar op zoek en jij 'verstoort' nu hun feestje. M.a.w.: om dit succesvol te doen is expertise nodig. 

Wil je meer weten wat online marketing voor jullie kan bijdragen?

Je kan altijd bellen of chatten of laat hieronder een berichtje achter en we nemen snel contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.

>
Begin met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?