Content Creatie, Zoekmachine Optimalisatie, Conversie

Waar kunnen wij je mee helpen?

Maak gebruik van onze expertise op de volgende onderwerpen:content strategie

Je hebt een website of wilt een nieuwe site. Maar je wilt graag (meer) bezoekers, contacten, leads en klanten. Tot nu toe was je website misschien wel een kostenpost. En je ziet je concurrenten het online beter doen. 

De kans is groot dat je informatie op je website niet aansluit bij wat je doelgroep nu van je wil hebben!content creatie

Je weet wel dat je meer en betere content nodig hebt... Maar waar haal je de inspiratie vandaan? En de tijd om goede content te maken? Want online draait alles om de content. De teksten, het beeldmateriaaldownloadbare info... Echt álles!

Voor tekst heb je geen tools nodig. Maar voor bijvoorbeeld een goed opgemaakt e-book en mooi beeldmateriaal ervan wel. En wat dacht je van video? Voor je het weet begin je er niet eens aan, terwijl 24x7 je website voor je kan acquireren!zoekmachine optimalisatie

Je weet dat je goede informatie hebt voor je bezoekers... Maar je hebt te weinig bezoekers op je website! Dát is frustrerend... Je hebt er tijd, moeite en wellicht geld in gestoken, maar het leidt nog niet tot meer verkeer op je site. Je website wordt nog niet goed gevonden...

Dan ben je een heel eind! Want bij de meeste bedrijven is juist de content zelf het grootste struikelblok.conversie optimalisatie

Stel je voor je hebt een winkel en het is altijd hartstikke druk, maar niemand komt afrekenen bij de kassa. Dan ga je onderzoeken wat er aan de hand is nietwaar? Als je bezoekers op je website hebt, maar er komen maar weinig contacten, leads en klanten uit, dan is dat een vergelijkbaar groot probleem!

Dat is niet wat je wil. Ieder contact is in feite al een lead. Hoe meer leads uit je sitebezoekers, des te  beter! Biedt jij alleen diensten aan, of is er altijd consultancy of maatwerk nodig?: de lead kan wel degelijk direct via de website komen. Wij zijn hierin gespecialiseerd.doelgerichte websites

Websites moeten een hulpmiddel zijn om je doel te bereiken. Maar gebeurt dat ook? De meeste bedrijven willen graag contacten, leads of klanten verwerven met de website. Maar is de website daar ook goed op ingericht?

Wordt het tijd voor een nieuwe site die je contacten en leads gaat opleveren? Of heb je wellicht een kleine site nodig voor een specifiek doel of evenement?

Wij hebben werkelijk een prachtige toolbox voor je!linkbuilding

De informatie op je website is op orde en goed geoptimaliseerd, maar nog steeds heb je veel te weinig bezoekers. Je wordt nog steeds niet goed gevonden. Je staat niet op de eerste pagina in Google met, voor jouw bedrijf, belangrijke zoektermen.

Heel vervelend dat je wel steeds je concurrenten hoog in Google ziet staan. Hoe kan dat toch?  Maar je kunt er wat aan doen!zoekmachine marketing

Je wilt je doelgroep bereiken. Het liefst nu, direct. Omdat je nu nieuwe contacten, leads of verkopen wilt realiseren. Dat kan: je gaat adverteren in Google. Misschien heb je er al ervaring mee. Wat kan gebeuren is, dat je weliswaar leads en klanten krijgt, maar dat het meer gekost heeft dan opgeleverd.

Adverteren in de zoekmachines is eenvoudig, maar rendabel adverteren is dat voor veel bedrijven niet. Hoe los je dat op?social media marketing

Het maken van posts en beantwoorden van reacties kost veel tijd. Maar levert het ook wat op? Dát is inderdaad de hamvraag... Wist je dat een geplaatst bericht op een bedrijfspagina in Facebook maar 10% van de volgers te zien krijgt? Kan dat niet efficiënter?

LinkedIn is op het eerste oog interessanter als jouw doelgroep de zakelijke markt is. Posten kost tijd en welk meetbaar doel wil je?

Maar wist je: alleen al in Nederland hebben meer dan 10 miljoen mensen een account op Facebook, waarvan er meer dan 7,5 miljoen mensen er dagelijks actief zijn. Jouw doelgroep als privé persoon is er dus zeker ook! Maar hoe bereik je ze dan?workshops & trainingen

Je wilt meer resultaten behalen met je website? Als je nu weinig bezoekers hebt of dat er weinig contacten, leads of verkopen uitkomen, kóst je website je alleen maar geld.

Heb je hulp nodig bij het verbeteren van je website, zodat het een belangrijk onderdeel van je acquisitie wordt? Wij kunnen je helpen.

Maar als je hiervoor mensen in dienst hebt en je wilt dat ze meer kennis en vaardigheden krijgen, dan kunnen we daar op bij helpen! Zowel voor strategie als operationeel 'hoe' je dingen moet doen of verbeteren. 

Neem contact op met Internet Marketeers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>
Begin met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je helpen?