Website bouwer

Professioneel en doelgericht

Een website is een hulpmiddel om een doel te bereiken. En geloof ons: dat wil iedereen! Natuurlijk wil je een professioneel design en zelf content beheren.Tóch blijkt dat er diverse voorwaarden zijn om dat te bereiken.

Snelheid van implementatie

Heb je een goed idee? Je wilt testen of je doelgroep erop converteert? Je wil op korte termijn een campagne doen of iets lanceren?

Dan moet er geen belemmering zijn in de techniek of de ondersteuning van developers. Sterker nog: Je wil zo snel mogelijk een versie kunnen testen, nietwaar?

Dit stelt eisen aan je 'toolbox'.

Conversie is het doel

Je krachtige, conversie gerichte pagina's gemaakt, maar haal je eruit wat erin zit? Niemand heeft de wijsheid in pacht wat het beste werkt, dus moet je gewoon testen met verschillende versies. Daarmee maak je het verschil in resultaten... Vaak tientallen procenten! Serieus geld dus.

Onmisbare tools

 • Sets voor landingspagina's voor campagnes en acties
 • A/B testen in één klik
 • 9 Lead gerichte tools
 • Formulieren 100% aanpasbaar
 • Gamification elementen voor o.a. leadgeneratie
 • Gepersonaliseerde content

De belangrijkste stappen

Intake

We zijn benieuwd naar je doel en drijfveren: wat wil je bereiken met deze nieuwe website? We kunnen desgewenst beginnen met een strategiesessie. Er is dan helder op wie je je online wil richten, waar zij naar op zoek zijn en wat je dan voor ze hebt om in contact te komen.

Design en bouw

Meestal bouwen we het design gelijk in een concept website. Je krijgt direct een indruk hoe het design en eerste content 'communiceert' op desktop, tablet en mobiel. Met name mobiel is super belangrijk! Trouwens dit doet bijna geen enkele website bouwer!

Bij de meeste sites kunnen we nog design aanpassingen doen, terwijl er al pagina's met content gevuld worden. Dat is best uniek.

Wil je hulp bij tekst en beeldmateriaal? Is vindbaarheid van belang? Dit is een van onze aanvullende expertises!

Live en beheer

Als we live zijn met de nieuwe site begint het écht! De hosting is top qua beveiliging, maar ook qua snelheid. Zowel de site als de hosting is uitgerust met de beste componenten en software. De beveiliging is van grote klasse. Maar als je meer dan goede beveiliging wenst, hebben we nog twee superkrachtige aanvullingen!

Voor verder uitbouwen van je online marketing en onderhouden en uitbreiden van je content helpen we je graag.

Website bouwer, waarbij de eindgebruiker leidend is!

Wat ons als website bouwer uniek maakt?

Wij zijn niet graag afhankelijk van anderen en dat gunnen we onze klanten ook! Daarom proberen we maatwerk programmeren zoveel mogelijk te vermijden. Overigens: iedere site is natuurlijk maatwerk en dat kan bij ons zónder te programmeren, die leidt tot afhankelijkheid van ons en developers.


Ander groot voordeel: alles altijd up to date

Zowel op server niveau als binnen de website zorgen we ervoor dat alles op de laatste versies draait. Dat is belangrijk voor de veiligheid van de site, maar ook je bezoekers het website bezoek ervaren.


Alle onderdelen zijn op licentiebasis van professionele bedrijven. Dus mocht je ooit van leverancier willen wisselen is dat geen probleem. We helpen om geruisloos en zonder onderbreking je site te verhuizen. Wij vinden dat we je business niets in de weg moeten leggen.

Conversieverhogende onderdelen in je site

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de belangrijkste conversieverhogende elementen, die je ter beschikking staan:

Sleep en plaats elementen om je content in te plaatsen

Zeer gebruikersvriendelijk sleep je een element met een bepaald functie in het content deel en je vult het. Meerdere kolommen nodig? Sleep je content ernaast en klaar! Je hebt beschikking over blocks: voorgestylde onderdelen, die al direct je huisstijl kleuren aannemen. In enkele minuten heb je de basis staan voor een professionele pagina. Én is ook direct al geschikt voor mobiele apparaten.

Verder kun je diverse design gerelateerde handelingen doen, zonder een letter aan custom coding! De coding wordt automatisch op de achtergrond gemaakt. Je hebt alle flexibiliteit om zo snel mogelijk je content live te hebben.


Landingspagina's sets

De meest eenvoudige campagne heeft al meerdere pagina's nodig:

 • De landingspagina, waar je iedereen naartoe stuurt
 • Een bedankpagina met notificatie dat er een e-mail gestuurt is 
 • De resultaat pagina, wanneer het e-mailadres bevestigd is en er wellicht iets aangeboden wordt (een download een video en dergelijke

A/B testen

Simpel gezegd: Je hebt een pagina gemaakt, dat is versie A. Vervolgens maak je een variant en je verandert een onderdeel, bijvoorbeeld de titel, de tekst bij de gewenste actie of je voegt reviews toe. Dat is dan versie B. Dat realiseer je met een paar muisklikken. Vervolgens zal na verloop van tijd alleen de winnaar (meeste leads) steeds worden getoond.

 

Leadgerichte tools

Geen enkele pagina mag eindigen met een punt, is onze stelling. M.a.w.: iedere pagina moet een CTA (Call To Action) bevatten. Al is het alleen maar een contactformulier, dat is al beter dan niets! 

Stel je voor je kunt per categorie of voor specifieke pagina's aansluitende CTA's maken? En waarje ook varianten mee kunt testen? Je leert zo wat wel en niet werkt voor jouw doelgroep!

Hieronder zie je de mogelijkheden. Er zijn 9 varianten:


Aanpasbare formulieren

Even een formuliertje nodig? Maar wel aangepast aan de informatie op de pagina! En in de gewenste stijl en kleuren. Dit heb je standaard aan boord!

Je kunt je voorstellen dat dit de kans op een conversie vergroot? Je weet dat je bezoeker op de pagina 'Consultancy is' en wilt je hulp inroepen, dan moet het dus geen algemeen formulier zijn, maar specifiek. In ieder geval moet je bezoeker niet te hoeven kiezen voor 'Consultancy', want dat is logisch. Kies een basis, voeg velden toe en pas de lay-out aan... klaar!

 

Quizbouwer voor gamification

Mensen zijn gék op testjes. Gamification is al enkele jaren een trend en gaat niet meer weg. Met de Quiz bouwer doe je het zelf in een handomdraai. Je kunt zelfs bepaalde uitkomsten meegeven, wanneer iemand vervolgens een formulier invult. Het is als het ware een pre-kwalificatie. 

Het is bijzonder, hoe iets complex zó eenvoudig voor je is gemaakt om toe te passen in je site! De mogelijkheden zijn eindeloos.


Gepersonaliseerde content

Als je iemand persoonlijk aanspreekt, heb je maximale aandacht. Stel je website heeft een pagina met als onderwerp 'Schrijftechnieken' en een met 'Tekentechnieken'. Op beide pagina's staat een link naar een andere pagina 'Aanbieding' met een aanbod. Afhankelijk van welke pagina je komt, is de content op die pagina anders! Dat heeft voorwaardelijke content. Je hebt het standaard tot je beschikking.

Kun je je voorstellen dat dit conversie verhogend kan werken?

Ps: het is helemaal ideaal als je een inlog gedeelte hebt op je site. Gebaseerd op de rol en zelfs de naam kan de content specifiek zijn!

 

Jouw e-learning platform

Dit is echt heel bijzonder! Je website kan worden uitgerust met een complete e-learning omgeving! Deze kunnen we helemaal opleveren in de stijl van je website, dus ondersteund je merk en merkbeleving 100%. 

Je kunt trainingen gratis 'weggeven' in ruil voor een e-mailadres, je kunt een deel openbaar zetten en de rest tegen betaling beschikbaar stellen. Variabele startdatum, gebaseerd op je inschrijving. Enzovoort. Naast dat je het als lead generator kunt gebruiken of er extra inkomsten mee wil genereren: het versterkt je expertpositie direct!

Het is ook zeer geschikt als onderdeel van je supportdiensten, instructie materiaal. Als je blogberichten kunt maken, kun je ook trainingen maken in dit platform. Zeer eenvoudig en super krachtig.

 

We bouwen al onze sites in WordPress

WordPress is een Open Source omgeving en circa 40% van alle sites wereldwijd zijn gebouwd in WordPress. Er zijn dus zeer veel ontwikkelaars voor WordPress.

Waarom zou je je website in WordPress laten maken?

Het is wereldwijd het meest gebruikte platform voor websites. Er zijn oneindig veel plugins, waardoor er voor veel vraagstukken en behoeften al standaard oplossingen voorhanden zijn. Daardoor hoe je niet afhankelijk te zijn van een webbouwer. 

Zijn WordPress sites wel veilig?

Omdat er zoveel sites zijn, is dat interessant voor de cybercriminielen! Dus er zijn wel een aantal zaken die bijzonder veel aandacht moeten krijgen, wat bij ons overigens op premium niveau geregeld is:

 • Ga niet voor de goedkoopste hosting. Als je website belangrijk voor je bedrijf is, zoek een uitstekende host. Wij zitten bij Siteground, een van de top 3 hostingbedrijven ter wereld.
 • Zorg dat niet vertrouwde inlogpogingen worden gemonitord en na enkele pogingen inloggen wordt geblokkeerd.
 • Zorg dat alle software up-to-date is. Op server niveau, WordPress en alle plugins. Krijgen plugins geen updates meer? Dan wordt het misschien tijd om op zoek te gaan naar een alternatief.
 • Zorg voor dagelijkse back-ups
 • Gebruik een CDN netwerk


Verder gebruiken wij altijd Thrive Suite, omdat dit bij uitstek gericht is op Snelheid van implementatie en Focus op conversie. Met bovenstaande onderdelen hebben we daar je een gevoel bij te geven.

Hosting

Wij hosten al onze sites bij SiteGround. Een van de wereldleiders op het gebied van hoogwaardige hosting, beveiliging en snelheid.

Overigens: Je mag natuurlijk ook elders je site willen laten hosten. Dit kan wel inhouden dat we meer technisch onderhoud moeten doen, dus qua kosten minder aantrekkelijk.

Wil je meer weten over onze websites?

Je kan altijd bellen of chatten of laat hieronder een berichtje achter en we nemen snel contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.

>